05 Mayıs 2013

Kudsi Cemaatinin Şahs-ı Manevisinin Üç Vazifesi Vardır !


Bunlar bu kadar Mehdiyet’i niye bu kadar yok etmeye çalışıyorlar dedik, baktık, arkasından dediler ki: “Mehdiyet’i bırakın, Hz. İsa Mesih (a.s) konusunu da bırakın” bakın Nurcu bunu diyen. Hepsini tenzih ediyorum, bir kısmı. “İttihad-ı İslam konusu nereden çıkarttınız? Böyle bir konu yok” diyorlar. Peki ve var dedik? “Güneydoğu sorunu var kardeşim” diyor. “Kürt sorunu var Kürt sorunu anlamıyor musunuz?” diyor. “Başka bir şey yok, Mehdi diye de bir şey yok” diyor. Nesiniz diyoruz? “Nurcuyum, bak Risale-i Nur okuyoruz hep beraber” diyor. Ne yapalım? “Kürt sorununu halledeceğiz” diyor. “En büyük sorun şu an Türkiye’de bu” diyor. Allah size hidayet versin, Allah aklınızı açsın, Allah müstakınızı versin. Bak çılgınlığa bak, konuya bak yani. Hz. Mehdi (a.s) yokmuş, Hz. İsa Mesih (a.s) yokmuş, deccal yokmuş, İttihad-ı İslam yokmuş. Ne varmış? Kürt sorunu varmış! Akla bak. Allah basiretlerini kapamış.

“Çok defa mektuplarımda işaret ettiğim gibi” diyor Bediüzzaman, “Mehdi-i Al-i Resulün temsil ettiği kudsi cemaatinin şahs-ı manevisinin üç vazifesi var.” Bir tane değil, iki tane değil, üç tane. Burada kimse sahtekarlık yapmayacak. “Üç vazifesi” diyor. “Yok bir tane” diyor. Üç diyor işte, niye bire indiriyorsun? “Eğer çabuk kıyamet kopmazsa ve beşer bütün bütün yoldan çıkmazsa, o vazifeleri onun cemiyeti” bak orada cemaat diyor, burada cemiyet diyor bu sefer. Cemiyet olarak da kabul ediyor, “ve seyyidler cemaati yapacağını” işte Seyyid Salih Özcan Ağabeyimiz gibi böyle mübareklerin yapacağını, “rahmet-i İlahiye’den bekliyoruz. Ve onun üç büyük vazifesi olacak” Bak bir daha söylüyor. En taş kafanın anlayacağı gibi bak, “ve onun üç” diyor üç, “üç büyük vazifesi olacak. Küçük değil büyük. ‘Yok, bir tane vazifesi var’ diyorlar. Sanki yalan söylüyor Bediüzzaman.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder