01 Mayıs 2013

Biz Konuştukça Deccal Eriyor,Bölücüler Eriyor !


 Kuran’da var, kiliseler, havralar ve camiiler Müslümanlarca korunacak, yani yıkılması şu bu, ona engel olacak Müslüman, olmaz açık hüküm var.

Memleketimiz, tabii ki bir deccal saldırısı altında. Deccal heyula gibi milletimizin üstüne çöktü, illaki sizi parçalayacağım diyor, hırlıya hırlıya etrafımızda dolanıyor şu an deccal, Türkiye’yi bölmek ve parçalamak için. Asla müsaade etmeyiz. Ama hükümetin tavrını da ben işin doğrusu samimi buluyorum. Başbakanımız baya uyanık, akıllı bir insan. Hükümet üyeleri de öyle. Ama yoğun dikkatle hükümetin yanında olarak tabii, hükümeti destekleyerek. Yıkıcı değil, yapıcı, olumlu yönde yaklaşarak, bölücülüğe karşı ilmi, akılcı yoğun mücadele. Biz konuştukça, deccal eriyor. Biz konuştukça, bölücüler eriyor. Tuzun suda erimesi gibi eriyorlar. Her konuşmamız, onlarca takip ediyor. Deccaliyet çok titiz takip ediyor bizi. Her konuşmamızda, biraz daha, biraz daha, biraz daha çöküyor çöküyor çöküyor, bir süre sonra ayaklarımızın altında deccaliyet kaybolacak. Allah dedikçe kayboluyor, peygamber dedikçe kayboluyor, Ya Hak dedikçe kayboluyor, ilimle irfanla tabii, ilimle irfanla aynı zamanda, inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder