24 Mayıs 2013

Mehdiyet'in Gündeme Gelmesi Hristiyan ve İslam Alemi İçin Şahlanıştır!


Şimdi Hz. Mehdi (a.s)’a tabiiyet olsa, Obama’ya gerek yok. Toplantılar yapmaya gerek yok. Muhalifler toplantı yapıyorlar, televizyonlarda yayınlanıyor. Müslüman Alimler toplantı yapıyor, yayınlanıyor. İslam ülkeleri toplanıyorlar ara ara. Netice sıfır. Halbuki başlarında Hz. Mehdi (a.s) olmuş olsa, karar aldı mı o gün konu biter. O gün Suriye konusu kapanır, yani yıldırım hızıyla. Çünkü dünyanın en büyük ordusu olmuş oluyor. Dünyanın en büyük gücü olmuş oluyor. Yani ne Rusya bir şey diyebilir, ne Çin bir şey diyebilir, ne Amerika bir şey diyebilir. Çünkü Hz. Mehdi (a.s)’ın hükmü adil olacaktır. “Arkadaş” der “sen orada adaletsiz bir sitem kurmuşsun, böyle şey olmaz, sen çekil senin can güvenliğini ben sağlayacağım, orada seçimler olsun” bitti, beş dakikalık iş. Bir hafta sonra seçim yaparsın, sütliman ne kan akar, ne olay çıkar, ne hadise çıkar hiçbir şey olmaz. Çok çabuk netice alınır.

Obama, bu Mehdiyet olayını iyi düşünmeli. Yani bu konuda cesur davransın, Hz. Mehdi (a.s) konusunda. Sayın Başbakanımız da, Mehdiyet konusunu çok ciddi gündeme getirsin. Obama ile konuşsun, özel sohbette konuşsun. “Yani Müslümanların başına bir lider seçelim, konuyu haletsin” desin. Yani “bu parça parça hallolacak gibi değil” desin. Hangi biri halledilecek gibi? Her yeri, dünyanın her tarafında Müslüman kanı akıyor. Ve her yerde dünya huzursuz. Hem terör korkusu var, hem anarşist Müslüman anlayışı var, hem mezheplerin çatışması korkusu var, sel gibi kan akıyor. Mehdiyet ile konu kökten hallolacağına göre, Sayın Başbakanımız da gitmişken hazır fırsat, Mehdiyet’i gündeme getirsin. Hz. İsa Mesih (a.s)’ın nüzulünü gündeme getirsin. Bu Hristiyan alemi için de bir şahlanıştır, İslam alemi için de bir şahlanıştır.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder