01 Mayıs 2013

Deccal Ordusunu İlimle,İrfanla,Sevgiyle ve Akılla Etkisiz Hale Getireceğiz!


 İşte yobazlığa karşı tedbir alınmıyor dünya çapında. Halbuki biz diyoruz; İttihad-ı İslam olsa, Hz. Mehdi (a.s) zuhur etse bu psikopatların kökü kazınır ve konu biter. Amerika,“tamam, olur” diyor ama hafiften alıyor, ağırdan alıyor. Herkes hafiften ve ağırdan alıyor ve konu uzuyor. Ve boş yere hem Müslümanların canı yanıyor hem Hristiyanların canı yanıyor hem kötü bir imaj oluşmuş oluyor. Ve boş yere de vakit kaybedilmiş oluyor. Hz. Mehdi (a.s) ve Hz. İsa Mesih (a.s)’dır bu belayı durduracak. Adam bombalarla şunu yapar. Çünkü orada amaç, Müslümanları deccal ordusu olarak göstermek, Yecüc-Mecüc olarak göstermek. Hristiyan alemine diyorlar ki;“Bak, bunlar milleti kesiyor. Kadınları buçuk görüyorlar. ‘Kadınlar bir şey söylediğinde aksini yapın’ diyorlar. Nefret ediyorlar kadınlardan. İnsanlardan nefret ediyorlar. ‘Namaz kılmayanı öldürün, zekat vermeyeni öldürün, sakalını keseni öldürün’ diyorlar. Bunlar vahşet ordusu, vahşet dini bu din.

Bunların kökünü kazımamız gerekiyor. Hadi birleşelim. Amerika, Avrupa, Çin, Rusya hep birlikte olalım, Müslümanların kökünü kazıyalım” diyorlar. Özetle bu. Şimdi bunun derdinde bir kısım Evanjelikler. Çünkü en başta, bir kere Müslümanları deccal ilan ettiler ya, deccale benzetmek içinde bunları kullanıyorlar. Boston’a da başsağlığı diliyoruz. Tabii, Allah bu felaketleri durdursun. Sevgiyi, barışı, kardeşliği dünyaya hakim etsin. Muhabbeti hakim etsin. Hz. Mehdi (a.s)’ı ve Hz. Mesih (a.s)’ı Cenab-ı Allah bizlere göstersin. Cenabı- Allah fitneyi yeryüzünden kaldırsın. İnsanların, Müslümanların da basiretini açsın. Daha hala şiddetten ve acımasızlıktan yana birçok Müslüman. Şiddeti ibadet olarak görüyorlar. Kan dökmeyi ibadet olarak görüyorlar. Kan dökmeye kalkarsa Avrupa ve Amerika, yapıyor, işte gördünüz; Irak’ta perişan oldunuz, Afganistan’da perişan oldunuz. Dünyanın her yerinde perişan oluyorsunuz. Olan çoluğa çocuğa oluyor. Bu it-kopuk takımı yine kadın, kız satıyor. Sigara satıyorlar. Uyuşturucu satıp, ahlaksızlık yapıp, yine bunlar devam ediyor. Mesela Irak’ta o savaşı kışkırtan it-kopuk takımı şimdi bütün gayrimeşru işleri Irak’ta yapıyorlar. Irak mafyasına hakimler. Onlara bir şey olmuyor. Garibanlara oluyor, zavallılara oluyor. Şimdi bu olayın arkasında ne olduğunu da bilmiyoruz. Muhtemelen El-Kaide diyecekler. Rezalet, kepazelik diz boyu artacak. Zaten bir İslamofobi denen bir olay geliştirdiler. Bunu kat kat arttıracaklar.

Türkiye’yi, İsrail düşmanı yapmaya çalışıyorlar. Musevi düşmanı yapmaya çalışıyorlar bazı kişileri. Bu yönde teşvikler var. Hristiyanlara karşı nefret körükleniyor. Sonucunda büyük bir savaş istiyorlar, yani yeryüzünden İslam’ı kazıtacak bir savaş. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Deccal ordusunu etkisiz hale getireceğiz. Neyle? İlimle, irfanla, sevgiyle, akılla.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder