05 Mayıs 2013

Hz Mehdi (as) Ehl-i İmanın Manevi Yardımlarıyla Vazifesini Yapacak !

Bedüzzaman diyor ki, Hz. Mehdi (a.s) için; “O zat (Hz. Mehdi), bütün ehl-i imanın mânevî yardımlarıyla vazifesini yapacak” diyor. Bütün Müslümanlar yardım edecek diyor. “İttihad-ı İslam’ın muavenetiyle” o devirde İttihad-ı İslam olacak diyor. Bedüzzaman zamanında olmadı. “İttihad-ı İslam’ın muavenetiyle” yardımıyla “ve bütün ulema ve evliyanın ve bilhassa Âl-i Beytin neslinden her asırda kuvvetli ve kesretli bulunan milyonlar fedakâr seyyidlerin iltihaklarıyla o vazife-i uzmâyı yapmaya çalışır.” O büyük vazifeyi yapacak.

Seyyidler destekliyecek diyor, ulema ve evliya destekliyecek diyor Hz. Mehdi (a.s)’ı diyor. “Hilafet-i Muhammed ünvanı ile” halifelik unvanı alacak diyor. Bedüzzamanın böyle unvanı olmadı “şeair-i İslamiyeyi ihya etmektir” diyor. “Alem-i İslâmın vahdetini nokta-i istinad edip” Müslümanlar’ın birleşmesini “nokta-i istinad edip” ona dayanma noktası yapıp, “beşeriyeti maddi ve mânevi tehlikelerden ve gadab-ı ilâhi'den” yani anarşi, terör, savaş, iç savaş, kavgalardan ve kıyametin kopmasından “kurataracak” diyor, ümmeti.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder