24 Mayıs 2013

Mehdiyet'e karşı direnç, bu belayı devam ettiriyor !


 Bu kadar ızdırap çekeceklerine Mehdiyet’i destekleyip, tek bir aklın, tek bir vicdanın kontrolünde bütün İslam alemini, bir anda, güllük gülistanlık hale getirseler olmuyor mu? Tek, tek, tek yangın söndürmeye kalkıyorlar. Her yangında kendileri de boğuluyorlar. Obama bu yangında boğuluyor. Tayyip Hocam'ın da yapabileceği bir şey yok. Yani istediğin kadar baskı yap. Çin destekledikten sonra, Rusya destekledikten sonra, İran destekledikten,  sonra yedi sülalen baskı yapsa ne olur? Hiçbir şey olmaz. Adamlar oluk oluk para alıyorlar, silah alıyorlar, ticaret yapıyorlar yani sistem cayır cayır gidiyor. Olan Müslümanlara oluyor. Genç kızların ırzına geçiliyor, çocukların ırzına geçiliyor, mahvediyorlar insanları, ezim ezim eziyorlar. Her gün Müslümanları faili meçhul ile öldürüyorlar, şehit ediyorlar.

Mehdiyet’e karşı direnç, bu belayı devam ettiriyor. Halbuki tek bir aklın, tek bir vicdanın kontrolünde olsa, konu bitecek. İslam alemi birleşecek tek bir vicdan, tek bir aklın hakimiyetinde, kardeşçe, dostça sevgi içinde yaşayacaklar. Öbür türlü bunun önü sonu gelmez. Tamam, orayı hallettiğini düşün. Afganistan ne olacak? Öbür yerler ne olacak? Ucu bucağı yok. Yani şimdi saymaya kalksak sabaha kadar sayarız. Bitmez yani.

Nitekim Başbakan da söylüyor, Pakistan’da, Endonezya’da, şurada, burada, her yerde Müslümanlar var. Müslüman’ın ezilmediği hiçbir yer yok. Yani Mehdiyet gündeme gelmedikten sonra, ülkeler bunu ciddiye almadıktan sonra, bu bela kapsamlı olarak devam eder. Mesela Sayın Başbakanımız hakikaten çaresizlik içinde şu an. Obama da çaresizlik içinde. Avrupa da çaresizlik içinde, Müslüman alemi de çaresizlik içinde. Müslüman Alimler Hocalar toplanıyorlar, hiçbir şey yapamıyorlar. Suriye’yi kınıyorlar, Suriye’de yönetim gitmeli” diyorlar,  adam da “hadi oradan” diyor. Hiçbir şekilde kale almıyor yani acayip sakin bir yüz ifadesi var, Esad’ın yüzünde, adam son derece huzurlu. Koskoca Çin arkasında, koskoca Rusya arkasında, komünist blok arkasında, bütün komünist terör örgütleri arkasında, PKK arkasında. Adam son derece rahat. Yapacağı şey, sadece Müslümanları her gördüğü yerde katletmek, şehit etmek. Çünkü Müslümanları şehit ettikçe, kendine muhalif olacak gücü de yok etmiş oluyor. Kendini rahatsız ettiğini düşündüğü Müslümanlar. Müslümanları yok edince, adam ferahlıyor.

 “Çözüm nedir” diyor? “Ne kadar Müslüman varsa öldürürsek” diyor, “şehit edersek kurtuluş burada” diyor. Amerika’ya da diyor ki; “Bize biraz müsaade verin, daha tam bitiremedik, daha çok işimiz var, daha cinayet işlemek için, vaktimizin geniş olması gerekiyor” diyor. “Çin’e de silah gönderin” diyor “Rusya’ya da gönderin, İran’a da gönderin” diyor, “kiralık katil de ihtiyaç var” diyor. Oradan buradan dini örgüt adı altında kiralık katiller de geliyor. “Şii’yiz” diyor, bakıyorsun komünist çıkıyor. Güya Şii. Şii değilsin sen, komünistsin. Şii ayrı, komünist ayrı. Ben mesela Hizbullah’ın içinde de zannediyordum, onlar hep dindar,  çok fazla komünist var. Birçok şey de mesela o Şii örgütlerde, birçoğunda zibil gibi komünist var. Yani komünizme de hayranlar. Sünni örgütlerin içerisinde de komünistler var. Hayran, Türkiye’de de var ya yeşil komünist deniyor. Hayranlar çok eski dönemden beri hayranlar komünistlere.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder