16 Mayıs 2013

'Allah Size Talut'u (Melik olarak) Gönderdi !


“Allah size Talut'u (melik olarak) gönderdi.” Yani Mehdi olarak gönderdi.1979.Hz. Mehdi (a.s)’ın çıkış tarihini veriyor. Rastlantı diyenin aklına şaşarım.“Allah size Talut'u (melik olarak) gönderdi.” Diyorlar ki; “Ya Rabbi,” yani dua ediyor müminler, “Hani, peygamberlerinden birine: "Bize bir melik gönder de Allah yolunda savaşalım" demişlerdi.” Allah’tan istiyorlar tabii.Bak, melik göndermelerini.“Allah size Talut'u (melik olarak)gönderdi.” 1979, Hz. Mehdi (a.s)’ın çıkış tarihi.Hz. Mehdi (a.s) nasıl isteniyormuş? İşte bakın ayetle; “Bize bir melik gönder.” Bu ayetle.Müslüman bu duayı ediyor.“Ya Rabbi, bize bir melik gönder. ” “Bir imam, bir yönetici gönder” diye dua ediyor.Bütün Müslümanların lideri olarak ama.Burada küçük bir hizip, küçük bir topluluk değil.O devrin bütün

Müslümanlarının toplu isteği olarak ayet bunu belirtiyor.“Bize bir melik gönder. ” İmam, yönetici.Allah diyor ki, tabii Peygamber aracılığıyla söylüyor;“Onlara peygamberleri dedi ki: "Allah size Talut'u (melik olarak)gönderdi. " Tam 1979 tarihini veriyor.Hz. Mehdi (a.s)’ın çıkış tarihi.“Doğrusu Allah size onu seçti ve onun bilgi ve bedeni gücünü arttırdı.” 1996.Aşama aşama ayet açıklıyor;“Doğrusu Allah size onu seçti.” Yani aranızdan onu seçti.Başkasını değil, onu seçti. “Ve onun bilgi,” kültür, yani muazzam, o devrin en bilgili sistemini oluşturmuş,“bilgi ve bedeni gücünü arttırdı. ” Bedeni de kuvvetli.Kaç ebcedi? 1996.“Allah, kime dilerse mülkünü verir.” 1989 ebcedi.Rastlantı diyenler olabilir ama Hz. Mehdi (a.s) çıktığında bakayım nasıl açıklayacaklar? İnşaAllah.

Bak, diyor ki; “Kendilerine kitap verdiklerimiz,” yani Ehl-i Kitap’a işaret var, ayette tabii onu anlatıyor ama Allah bize de kitap vermiş.Yani iman edenler.“…onu çocuklarını tanır gibi tanırlar. ” “Öyle bir tarif ettim ki” diyor Cenab-ı Allah “gördüklerinde, onu çocuklarını tanır gibi tanırlar. ” Yani “kaşını, gözünü, ağzını, burnunu, boyunu posunu öyle bir tarif ettim ki” diyor Cenab-ı Allah,“onu gördüklerinde çocuklarını tanır gibi tanırlar. ” “Buna rağmen içlerinden bir bölümü bildikleri halde gerçeği gizlerler” diyor Allah.Şu andaki tipleri bak Allah nasıl açıklıyor, nasıl anlatıyor? Mehdiyet’i açık, adları gibi biliyorlar.Ne diyor Allah? “Buna rağmen içlerinden bir bölümü, bildikleri halde gerçeği gizlerler.”“Kitap verdiklerimiz,” -ayet tabii Peygamberimiz (s.a.v)’e bakıyor ama ahir zamana bakan yönü çok açık görülüyor-“çocuklarını tanır gibi onu tanırlar. ” Ebcedi de ilginç, 1950’li tarihleri veriyor, 50’den sonraki tarihleri veriyor.Yani ne var acaba 1950’lerden sonra? MaşaAllah.

“O dilediğini doğru yola yöneltir.” Ayet, Bakara Suresi, 142. “O dilediğini doğru yola yöneltir.” 2002 tarihini veriyor.Rastlantı diyenlerle sonra biz konuşacağız.Bana bunu anlatacaklar.“Rabbimiz içlerinden onlara bir elçi gönder. ” 1979 tarihini veriyor.Bakara Suresi, 129.Bak bu kaçıncı? Görüyor musunuz ayeti?Daha önceki ayete bak, buna bak; aynısı.“Rabbimiz içlerinden onlara bir elçi,” bir Mehdi,“gönder. ” 1979 tarihini veriyor, şeddesiz.Şeddeli 1981.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder