05 Mayıs 2013

Pkk Tehlikesi Asıl Şimdi Başlıyor !


 Öcalan’ın bırakılması, sonra Güneydoğu’da bir devlet kurulması öyle mi? Türkiye’nin bu devlete yardımcı olması, onların Şanghay ekibine katılmaları, sonra Kuzey Kore’den, Çin’den son model silahlar almaları, Pol Pot rejiminden daha dişli, azgın korkunç komünist bir rejimin orada kurulması, sonra Türkiye’nin de diğer bölümlerine de müdahale hakkının doğması, sonra bütün Türkiye’nin yutulması, sonra komünistlerin halay çekmesi! Rüyadan, onları böyle dürtüp uyandıracağız. Yani artık herhalde kulaklarına dürteceğiz, inşaAllah. Böyle bir olay olmaz. Abdullah Öcalan bırakıldığı zaman, hemen öldürürler. Bizzat Kandil’deki adamlar öldürürler. Başa geçmek, lider olmak isteyen birçok adam var. Kan gövdeyi götürür. Komünist devlet zaten kurdurmayız.

Ama komünistlerin, PKK’lıların Kuzey Irak’a gitmesi çözüm değil. Kuzey Irak’a yazık, oradaki insanlara yazık, oradaki Müslüman halka yazık. Büyük bir komünist ordusu, kızıl ordu oraya girecek ve orada komünist propaganda yapacaklar. Oradaki genç kızları, delikanlı insanları düşünüyorum; büyük bir vahşet ve çok tehlikeli bir olay. Yani hiç kimsenin canı orada güvende olmaz. Düşünün; adam kasabasında namazını kılan Kürt kardeşlerimiz var, orucunu tutan, evinde kahvesini, mırrasını içen, kendi halinde insanlar var, on binlerce komünist gerilla bir anda orayı istila ediyor, düşünün. Onun için bu adamların eğitilmesi, bu zehirden kurtulmaları hayati. Eğitilmeleri için de; TRT 6’da Şeş TV’de davul zurna değil de, Darwinizm, materyalizmin geçersizliği, iman hakikatleri, Kuran mucizeleri anlatılmalı, komünist ideale karşı mücadele vermek lazım. Milletimizin son derece uyanık olması lazım, rehavete kapılmamaları lazım. PKK tehlikesi asıl şimdi başlıyor.

Yani PKK tehlikesi şu ana kadar çok zayıftı, asıl şu an başlıyor. Çünkü dışarıda palazlanıp, güçlenip yeniden, yeni bir orduyla saldırma imkanları doğmuş oluyor. Çünkü Kuzey Irak’a gidenler, Kuzey Irak’ı da komünistleştirerek, orada dev bir komünist ordu oluşturmayı düşünüyorlar, PKK’nın Kuzey Irak’ta hakimiyetini düşünüyorlar. Orada Talabani, Barzani diye de bir güç bırakmazlar, hepsinin tozunu dumanını çıkartırlar. Arkasından da, Türkiye’de dağa çıkmak isteyen binlerce PKK taraftarı var. Kadrosuzluk yüzünden onlar çıkamıyorlardı dağa. Yani kadro yetersizliğinden çıkamıyorlardı, müsait değil. Yoksa adamlar alacak. Şimdi bir kadro açığı meydana getirdiler. Yeni PKK’lıların dağa çıkabilmesi için, yeni imkan meydana getirdiler. O çekilen güçlerin yerine, mesela on bin PKK’lı çekilecekse, onun yerine on bin PKK’lıyı dağa çıkaracaklar.

Ve PKK eğitimine başlayacaklar. Bir süre sonra da, siz içeriden biz dışarıdan, hadi bakalım mantığıyla Türkiye’ye saldırı düşünüyorlar. Avrupa da onları şirin çocuklar ilan etti; “Aktivist gençler” diyorlar. “Ne var, balon şişirip uçuruyorlar ya, bunlar da aktivistler” diyor. “Bisküvi atıyorlar, bir şey yok” diyor. Ponpon çocuklar yani! Böylece milletin direncini kırmaya çalışıyorlar. Millete rehavete kapılacak. Orduyu rehavete kaptırmaya çalışıyorlar. Milleti rehavete kaptırıp, aniden yüklenip, bu konuyu bitirmeyi düşünüyorlar, kendi kafalarınca. Daha çok rüya görürler, öyle bir konu olmaz. Milletimiz son derece uyanık, son derece dikkatli. Ordumuz da öyle, milletimiz de öyle. Belanın büyük olduğunun farkındayız ama farkında olmayanları da uyandırmaya çalışıyoruz.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder