17 Mayıs 2012

Türkiye'de Olaylar Güzel Gidiyor,MaşaAllah!


Türkiye’de olaylar güzel gidiyor, Allah’a şükür, elhamdülillah. Hayret, maşaAllah. Biz rüyada görsek inanmazdık. Ne güzel bir ferahlık. Milletimize saygı duymayanlar bertaraf oldular. Milletimize değer vermeyenler, küçük görenler kendileri küçük düşüyorlar. Benim milletime bir neşe, bir sürur geldi, maşaAllah. Cenab-ı Allah dünyanın sonunu güzel bitirmek istiyor. Öyle murat etmiş. Şimdi onu göreceğiz. Ama bir kısmı sabredemiyor tabii, bekleyemiyorlar. İradeleri zayıf. Hemen tutturuyorlar “Hz. Mehdi (a.s) yok, Hz. İsa (a.s) gelmeyecek, İttihad-ı İslam yok” Şimdi olduğu vakitte mahcup olacaklar. O zaman Mehdiyetin ve Hz. Mehdi (a.s)’in kıymetini daha iyi anlamış olacaklar. Kendi iradesizliklerine bakacaklar, Hz. Mehdi (a.s)’in iradesine bakacaklar “Biz neymişiz, Hz. Mehdi (a.s) neymiş” diyecekler. “Biz neymişiz, Hz. İsa Mesih (a.s) neymiş”

Bak şimdi Cenab-ı Allah diyor ki, Muhammed Suresi 32, Şeytan’dan Allah’a sığınırım: “Şüphesiz inkar edenler, Allah'ın yolundan alıkoyanlar” İşte bu, iddia edilen Ergenekon terör örgütünün çakallarına işaret ediyor Allah aynı zamanda. “ve kendilerine hidayet açıkça belli olduktan sonra” Yani imanın, Kuran’ın doğruluğu kesin kanaatleri kalplerine geldiği halde. “elçiye karşı gelip zorluk çıkaranlar” O devrin mehdisi Resulullah (s.a.v), karşı gelip zorluk çıkarıyorlar. “kesin olarak Allah'a hiçbir şeyle zarar veremezler” Bu it, kopuk takımı da hiçbir şekilde zarar veremedi. “(Allah,) Onların amellerini boşa çıkaracaktır” Bak, bunların amelleri boşa çıktı. Boşa uğraştılar. Kendilerince işte 3 milyon Müslümanı katledeceklerdi, şehit edeceklerdi. Müslümanlığı kazıyacaklardı. Ateist bir nesil yetiştireceklerdi. Camileri yıkacaklardı. Bak, Allah mahv etti. Müslümanlara, inanlara, vatanseverlere de bereket, sürur ve güzellik verdi.





ADNAN OKTAR: Bak, Cenab-ı Allah diyor ki, şeytandan Allah’a sığınırım: “Ey iman edenler Allah’a itaat edin” Kuran’a uyun diyor Allah. “Resule itaat edin” Peygamber (s.a.v) ne diyorsa yapın. “kendi amellerinizi geçersiz kılmayın” Dilediğinizi yapın diyor Allah. Eğer bunu yapmazsanız boşa gayret edersiniz diyor. Ne yaparsanız yapın; ister çalışın, ister fabrika kurun, hep amelleriniz boşa gidiyor Allah.

“Şüphesiz, inkar edenler, Allah'ın yolundan alıkoyanlar” inkar edenler, Allah’ı inkar ediyorlar. Darwinist, Materyalist. Mesela Kuran kursu açılacak, açtırmıyor. Namaz kılacak adam, kıldırtmıyor. Allah’ı anacak, andırtmıyor. Allah birdir diyecek, dedirtmiyor. “sonra ölenler; işte Allah, onlara kesinlikle mağfiret etmeyecektir” Allah affetmem diyor.

“Öyleyse, siz üstün (bir durumda) iken, barışa çağırmak suretiyle gevşekliğe düşmeyin” “Bu adamları ayıralım, gazeteci takımına dokunulmasın. Şunlar olursa olabilir” Bu şekilde olmaz. Allah gevşekliğe düşmeyin diyor. “Öyleyse, siz üstün (bir durumda) iken” Vatanseverler, Türkiye’yi sevenler, cumhuriyeti sevenler, Atatürk’ü sevenler, vatanını, milletini, bayrağını sevenler, Türk Birliği’ni sevenler, İttihad-ı İslam’ı sevenler, Türk-İslam Birliği’ni sevenler galip durumdalar. Vatan, millet düşmanları da mağlup durumdalar. “Öyleyse, siz üstün (bir durumda) iken, barışa çağırmak suretiyle gevşekliğe düşmeyin” Boş verin işimize gücümüze bakalım hukuki önlemleri almayın tarzında bir tavır olmaz. “Allah, sizinle beraberdir; O, sizin amellerinizi asla eksiltmez” Allah, ben size yardım edeceğim diyor. Siz gereğini yapın diyor.

“Gerçekten dünya hayatı, ancak bir oyun ve tutkulu bir oyalanmadır” İşte oyun, ucu bucağı yok. Ticaretle uğraşıyor, bilmem şu, bu falan. Okul diyor, evlenmek diyor. Şimdi bunların listesini çıkarabiliriz. Uzun bir liste ama biliyorsunuz. “Eğer iman ederseniz ve sakınırsanız” Yani samimi olarak Allah’a iman eder ve Allah’ın dediklerine uyarsanız, “O, size ecirlerinizi verir ve mallarınızı da istemez” Daha zengin olursunuz, daha iyi olursunuz.

“Eğer sizden onları(n tümünü) isteyip sizi çıplak bırakacak olursa, cimrilik edersiniz ve sizin kinlerinizi de ortaya çıkarmış olur” Yani sıkıştığında insanın karakterini gösteriyor Allah. Fedakarlık yapmaları gerektiğinde tavırları bozulabiliyor. Niye imtihan oluyoruz diyor adamlar. İşte bunun için imtihan oluyor. “Eğer sizden onları(n tümünü) isteyip” bir kısmını ver deyince Allah, veriyor. Tümünü istediğinde renk, beniz atıyor. “Sizi çıplak bırakacak olursa” Halbuki müminin “feda olsun ya Rabbi” demesi lazım değil mi? “Cimrilik edersiniz” dilenirsiniz. “ve sizin kinlerinizi de ortaya çıkarmış olur” Anormalliğiniz ortaya çıkar diyor Allah. İşte imtihan bunun için oluyor. İnsanlar diyorlar “Bir an önce cennette gitsek. İmtihana ne gerek var” Adam abuk adamla gider, sabuk adamla gider, hepsi o zaman.

“İşte sizler böylesiniz” İnsan karakterini hatırlatıyor Allah. “Allah yolunda infak etmeye çağrılıyorsunuz” Allah yolunda, Allah için harcamaya çağırılıyorsunuz “buna rağmen bazılarınız cimrilik ediyor” diyor Allah. “Kim cimrilik ederse, artık o, ancak kendi nefsine cimrilik eder. Allah ise, Ğaniy (hiçbir şeye ihtiyacı olmayan)dır; fakir olan sizlersiniz” O zaman zenginiz diyen adam yalan söylemiş olur. Herkes fakir. “Eğer siz yüz çevirecek olursanız, sizden başka bir kavmi getirip-değiştirir” Eğer anormallik yaparsanız başka bir kavmi getiririm diyor Allah. “Sonra onlar, sizin benzeriniz de olmazlar” Sizin gibi olmazlar. Daha cevval, daha kaliteli, iyi olurlar diyor Allah. Bizsiz ne olur acaba demenize gerek yok diyor Allah. Yerinize hemen başkasını getiririm diyor.

Bak diyor ki Allah: “Öyle olmasa, Kur'an'ı iyiden iyiye düşünmezler miydi? Yoksa birtakım kalpler üzerinde kilitler mi vurulmuş?” Yobaz takımının sorunu nedir? Kalplerinin üstüne kilit vurulması. Allah bak, düşünmezler miydi demiyor. “iyiye düşünmezler miydi?” Ama neyi diyor? Kuran’ı diyor. Yobaz hurafesi demiyor Cenab-ı Allah. Yobaz uydurmaları demiyor. Ne diyor? Sadece Kuran’ı diyor. Cenab-ı Allah istese derdi. Detay var derdi, onu da söylerdi Allah. Ama bak, ne diyor? “Öyle olmasa, Kur'an'ı iyiden iyiye düşünmezler miydi?” İyice düşünülecek olan nedir? Sadece Kuran. Başkasını düşünmemize gerek var mı? Yok. “Yoksa birtakım kalpler üzerinde kilitler mi vurulmuş?” Yobaz takımının kalbine kilit vurulmuş.

“Şüphesiz, kendilerine hidayet açıkça belli olduktan sonra” Darwinizmin, Materyalizmin geçersizliğini anlatıyorsun, hepsini anlamış, proteinlerin yapısını görmüş, Allah’ın harikalarını görmüş, her şeyi anlamış. Kuran mucizelerini görmüş “gerisin geri (küfre) dönenleri, şeytan kışkırtmış ve uzun emellere kaptırmıştır” Boş işlere sürüklemiştir diyor Allah. Öyle tipler var. Net anlıyor, iman ediyor ama sapıtıyor.

“İşte böyle; çünkü gerçekten onlar, Allah'ın indirdiğini çirkin karşılayanlara dediler ki” Dinsizlere, ateistlere  “Size bazı işlerde itaat edeceğiz” Yarı Müslüman, yarı dinsiz gibi yaşarız diyorlar. Anlaşalım sizinle diyorlar. Münafıkların yaptığı da o zaten. “Oysa Allah, sakladıkları şeyleri (sır olarak konuştuklarını) biliyor” Müslümanlardan gidip gizlice dinsizlerle iş birliği yapanlar var. Allah onlara dikkat çekiyor.

“Öyleyse melekler, yüzlerine ve arkalarına vura vura canlarını aldıkları zaman nasıl olacak?” Adam ölürken zaten cennette veya cehenneme gideceğini anlamış oluyor. Eğer canı güzellikle alınırsa, mutlaka cennete gidecek demektir. Ama yüzüne ve arkasına şiddetle saldırarak melekler canını alıyorsa, ki o görünmez, o başka bir boyuta geçtiği için insanların onu görmesi mümkün değil. O sadece bize onun kalıbı gösterilir, geride kalan kişinin. Dolaysıyla insanın onu bilmesi imkansızdır. Çünkü o, 3. boyuttan 4.boyuta geçmiş oluyor. Orada oluyor bu olaylar.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "17 Nisan 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder