10 Mayıs 2012

NATO ,İslam Hakimiyetiyle iftihar eder...


DİDEM HANIM: Tabii Hocam, estağfirullah. Ali Bulaç Hocamız, NATO’nun, Türk-İslam Birliği’nin önünde bir engel olduğunu vurgulayan bir yazı yazdı.

ADNAN OKTAR: NATO, yobazlığın önünde engel, Türk-İslam Birliği’ne bir şey demez. Yobazlığa der, çünkü Allah kabul etmez. Allah, NATO’yu kullanır, Amerika’yı kullanır, yobazlığa müsaade etmez. Samimi, Mehdi Müslümanlığını savunursan, NATO da destekler, Amerika da destekler, Rusya da destekler, herkes destekler.

DİDEM HANIM: Şunları söylüyor yazısında Hocam; “NATO soğuk savaş sonrası dağılması beklenirken, kendisine yeni hedefler belirleyerek alan dışı müdahale fikrini geliştirdi. Batı önce terörizm, kitle imha silahları gibi bahanelerle, tehdit adı altında NATO’yu İslam Dünyası’na karşı kullanmaya başladı.

 NATO’nun yeni hedefleri arasında şunlar var; İslam Dünyası’nın, Batı karşısında güç birliği oluşturmasına imkân vermemek. Batı’ya karşı koyulabilecek herhangi bir gücün teşekkülüne engel olmak. İslam Dünyası’nın zenginliklerini kontrol altında tutmak. İslam’ın alternatif bölgesel, küresel bir güç olmasının önüne geçmek” demiş.

ADNAN OKTAR: Orada anlatmak istediğini herkes biliyor. Zaten ünlü bir konu. Peki NATO, Mehdiyet’e karşı mücadele veriyor mu? Vermiyor. Narcılar mı veriyor mücadeleyi, NATO mu veriyor?
NATO’nun Mehdiyet’e karşı bir tavır aldığını ben hiç görmedim, duymadım da. Ama narcıların, Zaman Gazetesi’nin Mehdiyet’e karşı tavır aldığını gördüm. Eğer samimiyse Ali Bulaç Ağabeyimiz, ellerinden öpüyorum, hürmet ediyorum, saygı sunuyorum, İttihad-ı İslam’ı savunsun, Mehdiyet’i savunsun, Hz. İsa Mesih (a.s)’ın nüzulü için Allah’a dua etsin.

Hz. İsa Mesih (a.s)’ın zahir olması için dua etsin. NATO’dan bin misli, milyon misli güçlü mücadeleyi yobaz takımı yapıyor. İttihad-ı İslam’ı durdurmak için kudurmuş gibi, Hz. Mehdi (a.s)’ı savunan Müslümanlara saldırıyorlar. Müslümanları pasifize etmek için narcılar gece-gündüz, abuk sabuk hurafelerle Müslümanları uyutmaya çalışıyor. “Şahs-ı manevîdir, Hz. Mehdi (a.s) gelip geçmiştir, önümüzde artık yüzlerce, binlerce, milyonlarca sene var. İstikbal bizim. Küresel güçlere bizim karşı koymamız mevzu bahis değil.

” Ve bak çok vahim bir iddia. Ne diyor? “Bizim İttihad-ı İslam gibi bir iddiamız yok” diyor Zaman Gazetesi’nin bütün yazarları aşağı yukarı. Zaman Gazetesi’nde “İttihad-ı İslam gibi bizim davamız vardır” diyen bir tane yazar gördünüz mü? “İttihad-ı İslam gibi bir davamız yok” diyor. NATO böyle mi diyor? NATO’nun ağzından böyle bir şey çıkmadı. NATO öyle bir faaliyette bulunmuyor. Dürüst konuşsunlar.

NATO, İslam’ın hâkimiyetiyle iftihar eder. Baya da teşvik eder. İttihad-ı İslam’ı durdurmak için var güçleriyle gayret ediyorlar. Mehdiyet’e adeta savaş açmış durumdalar, birçoğu. Yahut kendilerince bir durdurma faaliyeti içindeler. Asıl konu bu. NATO’yu bıraksın da, bunlarla ilgilensin hoca. Asıl tehlikeyle, asıl karşı koyanlarla ilgilensin. Burada dürüst, samimi yaklaşmak lazım.

DİDEM HANIM: Bir de siz dün NATO’nun olmaması durumunda Türkiye’nin nasıl zor durumda kalacağını da çok iyi anlattınız Hocam.

ADNAN OKTAR: Anında darmadağın ederler Türkiye’yi. NATO vesileyle, Türkiye ayakta duruyor. Bir nimettir NATO. Şanghay ekibi, tozunu dumanına katar Türkiye’nin. Anında komünist yaparlar Türkiye’yi. İran modelini de çok rahat dayatabilirler, Darwinist, materyalist, ateist sistemi tırmandırabilirler. Yahut direkt komünist yapabilirler Türkiye’yi. PKK’yı da bir anda orada hâkim güç hâline getirebilirler. Şanghay ekibi için PKK, tam müttefiktir, tam aradıklarıdır. Onların tam ideal gördükleri devlettir. Komünist, kızıl, Kürt devleti. Büyük komünist devlet. Arayıp bulamadıkları.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "8 Nisan 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder