20 Mayıs 2012

Her yerde Yaratılışı Anlatmalı ve Fosil Sergisi Açmalı!


DİDEM HANIM: İnşaAllah Hocam. Aralarında çok sayıda Profesör ve Doçentin bulunduğu bir grup akademisyen Marmara Üniversitesinde yaratılış gerçeğinin delilleriyle anlatılacağı ‘Bilim türler arası evrimi neden kabul etmiyor’ başlıklı sempozyumun iptal edilmesi için bir imza kampanyası başlattı. “Şöyle bir açıklama yaptılar: “Bilimsel bir kuram olan evrimi savunmak için bu girişim durdurulmalıdır. Bilimsel bilgiler öğretilmesinden yana olan herkesin yaklaşık bir ay sonra yapılması planlanan bu sempozyuma karşı durmaya çağırıyoruz” dediler.

ADNAN OKTAR: Adam ne diyor; “Darwinizm mi var “diyor. Var mıymış, yok muymuş işte gör? Bak, bilimsel Darwinizme cevap verilecek sadece. Hakikaten de şamata yapıp engelliyorlar. Çok rastlanmış bir olay. Daha önce de Prof. Adem Tatlı’yı görevinden almışlardı, evrime inanmıyor diye. Onun için vatandaşlarımız bu konuda çok çok titiz olması lazım. Var güçleriyle bu bilimsel çalışmaya katkıda bulunmaları lazım. Mesela, biyoloji, felsefe öğretmenleri veyahut felsefe, biyoloji öğrencileri, paleontoloji, arkeoloji öğrencileri, yüksek mühendisler, elektrik mühendisleri olabilir, kimya mühendisi olabilir fark etmez, yeter ki kültürlü olsun. Çünkü Darwinizm zaten çok ilkel basit bir teoridir, yani öyle karmaşık değildir. Ama cevabının verilmesinde bir genel kültür, bir bilimsel bakış açısı tabii ki önemlidir. Adem Tatlı Hocamızı da baköö okuldan attılar, görevine son verdiler. Her yerde yaratılışı anlatmak, bilimsel delillerle, özellikle proteinlerin yapısını çok iyi bilmek, paleontolojik delilleri çok iyi bilmek, fosilleri bizzat gözüyle görmek çok faydalı olur.

Her yerde küçük küçük fosil sergileri açmak, inşaAllah. Kebapçıda olur, kahvehanede olur. Her yerde özellikle küçük Harun Yahya kütüphaneleri oluşturmak bunları darmakeşan eder. Bilime set oluşturmuş durumdalar. “Bilim yasaklansın” diyor adam. Safsataya cevap verilecek, bilimsel açıklama yapılacak; “müsaade edilmesin” diyor. Hakikaten de engelleyebiliyorlar. Bütün dünyada engelleyebiliyorlar. Katolik Kilisesi Darwinizme resmi olarak sahip çıkıyor. Katolikliğin bir şartı haline geldi Darwinizmi savunmak. Teslis akidesi bir, Darwinizmi savunmak iki. Katolikliğin ana umdeleri haline geldi. Bütün Katolik Kiliselerinde Darwinizme inanmak, savunmak mecburi. Aksini söyleyemiyorsun. Katolik Kilisesinde “Allah yarattı, Darwinizm geçersizdir” diyemiyorsun. “Darwinizm ve Darwin’in dediği doğrudur” diyebilirsin. İşte bu deccaliyetin amansız gücünü gösteriyor. Biz de deccaliyetin kafasını en iyi şekilde ezmeyi bilen bir topluluğuz inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "19 Nisan 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder