03 Ekim 2013

Şeyhimizin Hz Mehdi (as) sevgisi !

Evet, Şeyhimiz Sultanımız, dünyanın en tatlı Şeyhi. Dün doktorlar gitti, kardeşlerimizle beraber, profesörler muayene ettiler Şeyhimizi, aslan gibi, maşaAllah. İhvan olan bir doktor vardı, o da ayrıca dinlemiş Şeyhimizi “son ayların en iyisi” demiş, maşaAllah. Meşhur devriyesine çıkmış. Şeyhim bana neler gönderdi neler. Bak, taze hurma, kendi bahçesinin limonları ve çeşit çeşit hediyeler bir tane iki tane değil. Seylan çayları neler neler. Birde Şeyhim bana kendi hırkasını göndermiş. O can, can dünya tatlısı. “Oğlumun himmeti ve duasıyla böyle sağlıklıyım” demiş, Şeyhimiz. “Sultan çıkacak, İstanbul’dan çıkacak” demiş. Son zamanlarda öyle diyor. “Sultan çıkacak, İstanbul’dan Sultan çıkacak” diyor, maşaAllah.

Hz. Mehdi (a.s) sevgisi, Hz. Mehdi (a.s) muhabbeti, ta çocukluğundan beri Şeyhimizde var. Allah, ona uzun ömür veriyor, bereket veriyor, onur veriyor, herkes seviyor. Ne kaybediyor, Hz. Mehdi (a.s)’ı sevmekle ne kaybediyor? Ve ne çok şey kazanıyor, sevgiyi kazanıyor, muhabbeti kazanıyor, en başta Allah’ın rızasını kazanıyor. Bütün Müslümanlar seviyor, Allah bir nur güzellik veriyor. Hz. Mehdi (a.s) muhalifi olanlarda, hep bir bereketsizlik, hep bir noksanlık, eksiklik hissediliyor. Uğurları gidiyor, Allah üzerlerinden uğuru alıyor, bir garip oluyorlar.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder