02 Ekim 2013

Hz Mehdi (as) ile ilgili hadisler gelmiş !

Hz. Mehdi (a.s)’la ilgili hadisler gelmiş; “Mehdi zuhur ettiğinde, kendilerini onun takipçileri sananlar” Hz. Mehdi (a.s)’ı savunanlar, “sonradan bundan dönecek” diyor Peygamberimiz (s.a.v), daha önceden Hz. Mehdi (a.s)’ı savunanlar çok manidar. Bak “daha önce kendilerini Mehdi’nin takipçisi olduğunu inanan sonra dönecekler” diyor. Hakikaten öyle şu an, ne Hz. Mehdi (a.s)’dan bahsediyorlar, ne ahir zamandan, ne deccalden bahsediyorlar.

 “Dinin dışında olan kişiler, Mehdi’ye inanacaklar” diyor. Yani materyalistler, Darwinistler, maşaAllah. “Kaim-Mehdi “mücadelesinde Peygamber (s.a.v)’in karşılaştığı güçlüklerden çok daha fazlasıyla karşılaşacak” diyor hadiste.

Kaim-Mehdi mücadelesinde Peygamber (s.a.v)’in karşılaştığı güçlüklerin çok daha fazlasıyla karşılaşacak. Peygamber (s.a.v) insanlara, taşa ve tahtaya taparlarken geldi, oysa Kaim-Mehdi’ye karşı çıkan insanlar, ona-Mehdi’ye Allah’ın kitabını kullanarak karşı çıkacaklar ver ona-Mehdi’ye Allah’ın kitabı yoluyla savaş açacaklar”.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder