03 Ekim 2013

Fitne dünyadan ne zaman kalkacak ?

Fitne kalmaması ne demektir? “Dünyada fitne kalmayacak” diyor. Peygamberimiz (s.a.v) zamanında fitne dünyada kaldı. Şu anda da var fitne devam ediyor hem en şiddetli halde. Darwinizm, materyalizm, komünizm, değil mi? “Fitnenin tamamı kalkacak” diyor Peygamberimiz (s.a.v). Ne satanizm kalıyor, ne komünizm kalıyor, ne Darwinizm kalıyor. O zaman da mesela Peygamberimiz (s.a.v) zamanında Budizm de vardı her türlü fitne-fücur vardı. Dinsizlik vardı, müşriklik vardı fitne kalkmamıştı. “Fitne kalmayıncaya ve dinin hepsi” diyor Allah. “Din Allah’ın oluncaya kadar” demiyor bak, “dinin hepsi Allah’ın oluncaya kadar.”

Hepsi ne demek? Dünyanın tamamı Müslüman oluncaya kadar. “Onlarla mücadele edin.” Yani insanlarla mücadele edin, onlara anlatın, tebliğ yapın. Enfal Suresi 39. ayetin, Hz. Mehdi (a.s)’a işaret ettiğini, esbab-ı nüzulün, bu ayetin inme sebebinin Hz. Mehdi (a.s) olduğunu söylüyor Peygamberimiz (s.a.v). Çünkü, onun yapacağı şey, fitnenin kalmamamsı Hz. Mehdi (a.s) döneminde. Dinin hepsi Allah’ın olması, Hz. Mehdi (a.s) döneminde. Bütün dünyanın Müslüman olması, Hz. Mehdi (a.s) döneminde.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder