22 Ekim 2013

Bediüzzaman yarım asır sonra onları darmadağın edecek diyor Hz Mehdi (as) için!


Samanyolu Haber’de devrim oldu; İlk defa Prof. Zeki Sarıtoprak katıldı. “Evet, Hz. Mehdi (a.s) şahıs olarak gelecek, vakti belli değil “ diyor.  Neye göre belli değil? Sen Nur talebesi değil misin?  Senin üstadın ne diyor? “Benden yüz sene sonra Hz. Mehdi (a.s) gelecek” diyor. Nasıl vakti belli değilmiş?  1400 sene sonra gelecek bir hakikati asırlarında garip zannetmişler” diyor. Nasıl vakti belli değil?  İki yerde “benden yüz sene sonra gelecek” diyor, Hz. Mehdi (a.s) için. Cami emevin’deki sohbetinde net olarak 1980’de Hz. Mehdi (a.s)’ın çıkacağını söylüyor. “1990-2000” diyor,  tarih de veriyor, “yarım asır sonra onları darmadağın edecek “ diyor. 1371’den yarım asır sonra.

 “Hz. Mehdi(a.s)’ın alametleri belirtilmiştir ama ikinci derecedendir” diyor. Bir say da, biz ikinci dereceden mi, üçüncü dereceden mi biz karar verelim. “Hz. Mehdi (a.s)’ın çıkış alametleri yoktur” diyor. Nasıl yok? Ehl-i sünnet alimleri binlerce kitap yazmışlar, nasıl alameti yok? “Kuyruklu yıldız çıkacak” diyor. Çıkmış. “İki uçlu” diyor Peygamberimiz (s.a.v) çıkmış. “Çok parlak” diyor, çıkmış. “Diğer kuyruklu yıldızların aksi istikametinde gidecek “ diyor, dediği gibi çıkmış. “Çıkmadan önce yağmurlar kesilecek” diyor, doğru çıkmış. “Çıktıktan sonra yağmurlar çoğalacak” diyor, doğru çıkmış. “Ondan sonra ekonomik kriz olacak” diyor o dönemde, doğru çıkmış.

Ve hadisler ayrıca mütevatir sahih hadis hükmüne gelmiş, çünkü artık tahakkuk etmiş. Mütevatirin de üstünde artık. Mütevatirin de üstünde net çıkmış artık.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder