22 Ekim 2013

Ben,Mehdi (as)'ın pişdar bir neferiyim.Öncü bir askeriyim,diyor Bediüzzaman !

Milletin beynini uyuşturmaya gerek yok. Hz. İsa Mesih (a.s)’da şahıs olarak geldi. “Hocam, 2002 nereden çıkarttınız o tarihi” diyorlar. Nur talebesi üstad ağabeyler vardı, onlar söylediler. “2002 tarihinde geldi” dediler Hz. İsa Mesih (a.s). Aradan 2000 yıl geçtiği için, çünkü Cenab-ı Allah diyor, “Bizim katımızda sizin bin yılınız Benim için bir yıldır” diyor Cenab-ı Allah. Bir andır veyahut. Bin yıla Allah dikkat çekmiş, izafi olduğuna bin yılın. Bin yılda Allah katına çıktı, bin yılda da Allah katından indi. Göz açıp kapayıncaya kadar ama bu. Hz. İsa Mesih (a.s) gözünü kapattı Allah katına çıktı, gözünü açtı, dünyaya indi. O kadar. Onlar zannediyor ki, Hz. İsa Mesih (a.s) orada uzun uzun bekledi. 2000 yıldan beri bekliyor.

Ona sorduğunda o böyle bir irkilir kalkar “Ne oldu?” falan der. İnsan içi geçer ya uyur, onun gibi o. O hala Romalı askerler kapıda bekliyor zanneder. Halbuki aradan 2000 yıl geçmiş. Tabii, kalktığında o, Romalı askerler kapıda zannedecek. Bir an içi geçtiğini zannedecek, uyuduğunu zannedecek. Uyumasıyla uyanması bir olmuştur. Bir saniye kadar. Bin yılda Allah katına çıkmış, bin yılda da inmiştir. Bin yılın izafi olduğunu Allah Kuran’da açıklıyor. İlgili ayet var, açıp baksınlar. 2000 yıl. İki-iki, 2002. Yani bir tekrarlayan ikili sistem var Kuran’da. Çok fazladır, çok çok fazladır, mühim olaylar hep iki-iki diye gider. Nurcu kardeşlerimizin üstad olanları da bunu söyleyince, biz de alametler de görünce, Kudüs’ün üstünde bir ışıklar da görünce, insan gayri ihtiyari şüphe ediyor tabii. Müsaade etsinler de şüphe edelim.

Bir de sürekli bağnazların kullandığı, diyor; “Hz. Mehdi (a.s)’ın gelişine güvenmeyin. Siz görevinizi yapın kardeşim. Hz. Mehdi (a.s) gelir de, gelmez de siz görev başında olun.” Bunu demeye gerek var mı? Zaten yapacaksın sen. Sanki Hz. Mehdi (a.s) gelecek diye bütün millet yatağa gidip uyumaya başladı. Böyle bir şey yok ki. Hangi devirde gidip Müslümanlar uyumuş Hz. Mehdi (a.s) gelecek diye 1400 seneden beri? Harıl harıl İslam için gayret etmiş Müslümanlar. Ne samimiyetsiz, iki de bir oturup bu konuyu gündeme getiriyorsunuz.

Kim Hz. İsa Mesih  (a.s)gelecek diye yan gelip yatmış? Herkes hazırlık yapıyor. Bediüzzaman ne diyor: “Ben, Mehdi (a.s)’ın pişdar bir neferiyim. Öncü bir askeriyim. Ona zemin izhar ediyorum” diyor. “Onun dümdarıyım” diyor. Bediüzzaman bunu diyorsa, biz de aynısını diyoruz.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder