02 Ekim 2013

O'na ulaşanlar Hz Mehdi (as)'a katılsın !

"Hz. Ali'nin torunlarından El-kaim- El-Mehdi dünyayı başka bir dünyaya dönüştürecektir.” Mevcut dünya bambaşka, savaşlar yok, kavgalar yok, bu kabalıklar yok, acımasızlıklar yok. Şahane bir mimari şahane bir güzellik. “Hz. Mehdi (a.s) ekmediği, yeşillendirmediği hiç bir alan kalmayacak” diyor, bütün dünyayı yemyeşil yapacak diyor hadiste. "Şekil, karakter ve asalet açısından Hz. İsa (a.s) benzeyen El-Kaim-El Mehdi’dir" Peygamberimiz (s.a.v) diyor. Bak "şekil, karakter ve asalet açısından Hz. İsa Mesih’e en çok benzeyen El-Kaim-El Mehdi’dir.” Baya benzeyecek Hz. İsa Mesih (a.s)’a. Yani yüz görünümü, karakter ve kişiliğiyle benzeyecek.

"Allah, Hz. Mehdi (a.s)’a tüm peygamberlere verdiklerini verecek.” Bütün peygamberlerin özeti oluyor Hz. Mehdi (a.s), onun için Cenab-ı Allah, tüm peygambere verdiklerini ona veriyor Hz. Mehdi (a.s)’a. Benzer şekilde veriyor. "Bununda ötesinde, Hz. Mehdi (a.s)’ı hepsine tercih edecektir" diyor, buradaki hadiste. Yani bir çok peygamberden üstün olacaktır anlamında Hz. Mehdi (a.s). Ehl-i sünnet kaynaklarında da geçer o. "Hz. Yusuf (a.s)’ın ortadan kaybolması gibi ortadan kaybolacaktır" diyor. Tutuklanma, hapis gibi. "Meryem oğlu İsa (a.s)’ın zuhuru gibide zuhur edecektir" diyor. "İnsanlar belirlenen yeni bir yöntemle, yeni prensiplerle yeni kurallarla hükmetmesi için ona-Hz. Mehdi (a.s)’a bağlanacaklar" diyor. Bütün dünya değişiyor; üslup, karakter, kişilik, ruh hali, kurallar, ahlak anlayışı, din anlayışı tamamen değişiyor. "Yeni bir yöntemle, yeni prensiplerle, yeni kurallarla hükmetmesi için, ona Hz. Mehdi (a.s)’a insanlar bağlanacak. Hz. Mehdi (a.s)’ın ordularından, talebelerinden hiç biri, ölene kadar bozguna uğratılamaz, yenilemiyor" diyor. Ölene kadar, mümkün değil diyor Peygamberimiz (s.a.v).

"Kaim-Hz. Mehdi (a.s) çıktığında yeni bir yöntem yeni bir prensiplerle çıkacak diyor Peygamberimiz (s.a.v). "Yeni bir sünnet ve yeni bir düşüncelerle hükmedecektir.” Bak “yeni bir sünnet ve yeni bir düşüncelerle hükmedecektir” diyor. Çok modern, çok sevecen bam başka bir dünya oluyor. Demokrasinin olduğu, sevecenliğin olduğu, dostluğun olduğu, kardeşliğin olduğu, savaşların olmadığı yepyeni bir dünya. Peygamber (s.a.v) diyor ki "şeref ve fazilet açısından onun gibi bir evlat yok" diyor. Evladım yok diyor, Hz. Mehdi (a.s). "Şeref ve fazilet için" onun gibi başka evlat yok diyor, maşaAllah. "İnsanlara ve cinlere galip gelecek" diyor.

"Hiç bir yeri ekilmemiş bırakmayacak, her yer yemyeşil olacak" diyor Peygamber Efendimiz (s.a.v). "Onun zamanına ulaşanlara katılın" diyor, Hz. Mehdi (a.s)’a katılın diyor. Ona ulaşanlar Hz. Mehdi (a.s)’a katılsın diyor. "Ve ona katılıp, onun günlerini görenler, ne mutlu" diyor. "Ve ona katılıp, onun günlerini görenler ne mutlu." MaşaAllah. "Hz. Mehdi (a.s) ve talebeleri, Nuh Peygamberin oturduğu yere yerleşir" diyor. Neresi Türkiye-Ağrı değil mi? Ülkeyi söylüyor Peygamber Efendimiz (s.a.v), " Nuh Peygamber’in oturduğu yere yerleşir diyor, Hz. Mehdi (a.s) ve talebeleri."

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder