05 Nisan 2012

Yahudi Soykırımı

İsrail - Hebrew Üniversitesi Vidal Sasson Uluslararası Çalışma Merkezi’nin başkanı Profesör Robert S. Wistrich ile yapılan canlı bağlantı:

ROBERT WISTRICH: İkinci olarak sorum İran liderlerinin ideolojileri ve inanışları hakkında. Bildiğimiz gibi İran’ın resmi medyasında ve Ahmedinejat’ın ve diğer liderlerinin beyanlarında; “Yahudi soykırımının gerçekleşmediğine” yönelik iddiaları var. Hatta diyorlar ki; “Gerçekleşmediyse bile bunu sorgulamamız lazım, ne derecede gerçekliği var?” diye. Bence çok onur kırıcı bir iddia ve yanlışta. Ben bunun İslam inancında yeri olduğunu da düşünmüyorum. Dolayısıyla Sayın Adnan Oktar bu konuda ne düşünüyor öğrenebilir miyim?
ADNAN OKTAR: Bir soykırım, alenen ve açıkça yapılmıştır Musevilere karşı ve şeytani bir çalışmadır bu. Peygamber soyunu ortadan kaldırmak için, Hz. İbrahim (a.s)’ın soyunu ortadan kaldırmak için, deccaliyetin acımasız bir oyunudur ve binlerce, on binlerce, yüz binlerce Musevi feci şekilde, en acımasız şartlarda katledilmiştir. Bu açık bir gerçektir. Bunun inkarı hiçbir mantıkla açıklanamaz. Buna cevap da vermeye gerek yok böyle bir şeye, bence cevap verilecek gibi bir konu değil, zaten sorunda bu değil. Halen bir katliam talebi var. Bundan sonra geniş çaplı İsrail’in yerle bir edilmesi, hayali “Hz. Mehdi (a.s)’ın, bütün İsrail’i kan denizine çevireceği iddiası” var, asıl vahim olan budur. Bunun ortadan kaldırılması gerekiyor, yani bu inancın ortadan kaldırılması gerekiyor. Çünkü “Hz. Mehdi (a.s), gelecek olan Hz. Mehdi (a.s) damla kan akıtmaz, uyuyan kişiyi uyandırmaz.” Hatta Peygamberimiz (s.a.v.); “Hz. Mehdi (a.s) geldiğinde, kişinin burnu dahi kanamaz” diyor. Bütün silahları ortadan kaldıracaktır. Barış, adalet, sevgi ve güzellik dünyayı kaplayacaktır. Mükemmel ve muhteşem bir Mehdiyet’i ters gözle değerlendirdiğinde bir insan, şeytani gözle değerlendirdiğinde, onu deccaliyete çevirmeye kalkabilir, şu an karşımızdaki olan görüş Mehdiyet’i, deccaliyet olarak karşımıza getirmeye kalkan bir görüştür. Bunun bilimsel çalışmayla anlatımla ve ikna ile ortadan kalkacağına inanıyoruz. Savaşta olmaz bunlar.


ROBERT WISTRICH: Bu şekilde düşündüğünüzü duyduğuma çok sevindim. Bence çok cesurca bir konuşmaydı. Çok önemli bir beyanda bulundunuz. Özellikle bütün bölgedeki herkesin bunu bilmesini, özellikle de Arap dünyasının da bunun bilinmesini çok isterim. Ne yazık ki soykırımı yalanlayan birçok kişi var ama sizden bu çok önemli konuşmayı duydum. Umarım Ortadoğu’da birçok başka insanlar da bu şekilde düşüncelerini dile getirebilirler. 
Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "24 Kasım 2011tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını   http://www.a9.com.tr adresinden seyredebilirsiniz. 

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder