05 Nisan 2012

Kıyamet Çığlığı


YASEMİN HANIM: Estağfirullah Hocam, inşaAllah. Yasin Suresi’nden okuyacağım Hocam, inşaAllah. Euzübillahimineşşeytanirracim, bismillahirrahmanirrahim. “Ve ma te'tiyhim min ayetim min ayati Rabbihim illa kanu anha mu'ridıyn”.“Onlara, Rablerinin ayetlerinden bir ayet gelmeyi görsün, mutlaka ondan yüz çevirirler.”“Ve iza kıyle lehüm enfiku mimma razekakümüllahü kalelleziyne keferu lilleziyne amenu e nut'ımü mel lev yeşaüllahü at'amehu in entüm illa fı dalalim mübın”.“Ve onlara: "Size Allah'ın rızık olarak verdiklerinden infak edin" denildiği zaman, o inkar edenler iman edenlere dediler ki: "Allah'ın, eğer dilemiş olsaydı yedireceği kimseyi biz mi yedirecekmişiz? Gerçekten siz, apaçık bir şaşkınlık içindesiniz.”“Ve yekulune meta hazel va'dü in küntüm sadikıyn”.“Ve derler ki: "Eğer doğru söylüyorsanız bu tehdit (etmekte olduğunuz yıkım ve azap) ne zamanmış?” “Ma yenzurune illa sayhatev vahıdeten te'huzühüm vehüm yehıssımun”.“Onlar, yalnızca tek bir çığlıktan başkasını gözetmezler, onlar birbirleriyle çekişip-dururken o kendilerini yakalayıverir.”
ADNAN OKTAR: Allah Allah! Allah Allah! Kıyamette bir çığlıkları oluyor, bir de dirildiklerinde bir çığlık oluyor; iki kere. Kıyamet başladığında var güçleriyle bağırıyorlar. Yani dehşetli korku meydana geliyor. Yani anlıyorlar onunkıyamet olduğunu. Yani deprem olmadığını anlıyorlar onun. Deprem gibi değil. Şiddetinden kıyamet olduğunu hemen anlıyorlar. İlk dirildiklerinde de çığlık atıyorlar. 
Müthiş korkuyorlar kalktıklarında. “Bizi bu yattığımız yerden kim kaldırdı?” diyorlar. Uykudan kalktıklarını zannediyorlar. Topraktan, yerden kalkıyorlar;fakat nereye gideceklerini, ne yapacaklarını bilmiyorlar. Belirli bir noktaya doğru, bir yerden çağrıcının sesini; orada bir çağrıcı var, uzakta;oradan biz ses duyuyorlar, bütün hepsi oraya doğru koşmaya başlıyor. Milyonlarca insan, topluca çok geniş bir arazide o tarafa doğru koşmaya başlıyorlar. Hâlbuki geldikleri yer cehennem arazisi. Onun kenarına geliyorlar kendileri. Sonra Allah onları aşağılıyor. Yüz üstü süründürüyor. Yüz üstü yerde gelmelerini söylüyor Allah. Müslümanlar’ı aşağılamaya kalkanlar işte orada Allah tarafından aşağılanıyorlar. Müminlerde onların aşağılandıklarını görüyorlar, seyrediyorlar, inşaAllah.

...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder