16 Eylül 2013

Kıyamet ne zaman kopacak ?

 “kıyamet iyilik ve bolluk içindeyken mi kopacak?”

 Olur mu? Allah’a inanan hiç kimse kalmayacak. “Kuran refedilecek” diyor. Kuran’ın sayfası dahi kalmayacak. Bütün Kuran’ları tahrif edecekler, camileri yıkacaklar. Yani Allah ve din ile ilgili hiçbir bina, mesela Kabe’yi de yıkıyorlar. Kabe’nin arazisini dümdüz yapacaklar, yerle bir edecekler. Din, mukaddesle ilgili tek bir harf, tek bir kelime bile kabul etmeyecekler. Hiçbir Müslüman kalmayacak. Ancak işte son zamanlara doğru, kıyametten biraz evveline kadar ima ile namaz kılan Müslümanlar olacak. Gözleriyle ima ederek namaz kılacaklar. Yani şöyle, gözünü sadece hareket ettirecek, o kadar. Onlarda zor bir durumdayken Cenab-ı Allah diyor ki; “güzel kokulu bir rüzgar gelir” diyor, “hepsinin canını alır” diyor. Geziyor Azrail (a.s), geziyor. Her evde onlar oluyor. Mesela birini tarlada, birini işyerinde hepsinin canlarını alıyor, artık sadece şerirler kalıyor.

“Dünyanın aklı hükmünde olan Kuran’ın refedilmesiyle dünya artık divane olur” diyor Bediüzzaman “aklını kaybeder” diyor. Ve “izni İlahi’yle, başını başka bir seyyareye vurur” diyor. Bir göktaşına vuracak. “Onu” diyor ayette “ikinci bir vuruş izler” diyor. Muhtemelen vuruş sipin atacak, o göktaşı dünyadan girip, dünyayı yırtıp çıkacak, sonra yine dünya’nın manyetik alanına girip dünyaya bir daha vuruyor. O ikinci vuruşundan sonra dünya tuz buz oluyor. Dağılacak. İntizamsız hareketlerle” diyor “artık müsademe başlar” diyor “yıldızlar birbirlerine vurmaya başlar” diyor “bu intizamsız hareketlerle” “ ve izni İlahi’yle kıyamet kopar” diyor. Kıyamet koptuktan sonra zaten bütün fizik kanunları, kimya konuları değişiyor. Yeni bir boyuta geçmiş olacağız. Yani artık çekim kanunu falan yok ondan sonra. Newton’un kanunları şu bu falan artık işlemez. Yani o zaman artık kalbe gerek kalmıyor. Kalp, kan sistemi yok vücutta, yeni yaratılışta. Kanla işlemiyor vücut. Yani nefese ihtiyaç yok. Nefes, sırf zevk olsun diye veriliyor nefes. Yani güzel kokuyu almak için var nefes. Kalp sırf heyecanı hissettirmek için var. Onun dışında yok. Mesela katrilyonca ton yiyecek yese, hiçbir şey olmuyor insanda.

 Sadece “hafif” diyor “hafif terler insan” diyor “o yiyeceğin atığı olarak, çok güzel kokulu” diyor ama “çok güzel kokulu, hafif bir ter şeklinde vücuttan atılır” diyor ama nefis kokulu, güzel koku tarzında. O kadar. Belli belirsiz güzel bir koku, o şekilde atılıyor, istediği kadar yiyor şahıs ama dünyadaki kanunlarla şuan baş ağrısı, diş ağrısı, uykusuzluk. Mesela uyku yok. Uykuya vücudun ihtiyacı olmuyor. Yorgunluk yok. Bilmiyor insan yorgunluğun ne olduğunu. Toz yok. Toz özel olarak yaratılıyor. Toz yok. Mesela bir odada küçük bir yerde bile milyarlarca toz oluyor. Tek tek yaratılıyor toz. Her tozun kaderi vardır. Ama ahrette yok toz. Tek bir tane toz bulamazsın cennette bir tane. Tabii insan isterse yaratır Cenab-ı Allah ama yok. Mesela insan çocuk olmasını istiyor. Eşiyle beraber oluyor. Çocuk hemen oluyor. Yani dokuz ay beklemiyor. Hemen Allah anında çocuğu yaratıyor. Ama öbür türlü doğum sancısı var, şu var, bu var falan. Sadece hayal etmesi, aklından geçirmesi yeterli oluyor. Hemen bir Vildan oluşuyor, cennet vildanı. İnsanların hoşuna gitmesi için, zevk alması için.

Mesela bir yerden bir yere gitmek istiyor, hayal etmesi yetiyor. Yani kafasından onu geçirdiği an, şak hemen olay yerli yerinde oluyor. Hayal hızında. Mesela bir yiyecek bir şey istediğinde aklından geçirmesi yetiyor. Şu anda da bu sistem bizim içimizde Allah tarafından koyulmuş durumda ama flu olarak var. Mesela istediğimizde bir anda portakal hayal edebiliriz kafamızda. Tadını da hayal edebiliriz ama flu oluyor. Beğendiğimiz bir şey olduğunda, hayal ettiğimizde hemen oluşuyor o. Bir manzara veya bir yer, bir ev kafamızda canlandırdığımızda hemen oluşuyor, hemen o evin içine de girebiliyoruz istesek. Ama flu oluyor. Cennette öyle değil, üç boyutlu ve nettir. Aradaki fark bu. İnşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder