30 Eylül 2013

Geniş çaplı bir masonlara yönelik tebliğ faaliyetimiz olacak,inşaAllah !

 Müslümanlar böyle geniş düşünen olsa, herkese sahip çıkan olsa illa bir düşman konsept olacak, illa Masona düşman olacak, Musevi’ye düşman olacak, Hristiyan’a düşman olacak, Alevi’ye Şii’ye düşman olacak, bir kısmı için söylüyorum. O da uğursuzluk getiriyor, bereketsizlik getiriyor. Kardeşim şefkatle yaklaşsana, hepsi Allah’ın kulu. Samimi inancı o sanan ne nasıl olursa olsun ne karışıyorsun. Sen Müslüman olarak onları koruyup kollamakla mükellefsin. Onlara huzur vermekle mükellefsin. Seni adam iyi görürse zaten sevecen yaklaşır, sevgi dolu yaklaşır. Zaten iyi bir Alevi zaten çok güzel, iyi bir Şii zaten güzel, iyi bir Mason Muhammedi ise çok güzel. MaşaAllah, şimdi Mason localarına istediğimiz gibi girme imkânımız var şu an, konvanlara istediğimiz toplantılara hem de üstadı azam olarak imkânımız var. Onun için hazırlık yapıyoruz, geniş çaplı bir masonlara yönelik tebliğ faaliyetimiz olacak, inşaAllah.

Masonluk, ilimünati, gülhaç bunlar dünyada çok etkili profesörler, bilim adamları, seçkin elit kesime yönelik çalışma yapan teşekküller. Tapınak şövalyeleri de öyle, Martinistler öyle. Martinistler daha gizli. Ama bugün dünyada hemen hemen bilim adamlarının ünlü olanlarının tamamı siyasetçilerin büyük bir bölümü Masondur veya Martinisttir. Hepsi aynı zaten. Tapınak şövalyeleri bunların hepsi masonik gruplardır. Bunlara tebliğ yapmak, İslam’ı anlatmak, İslam’ı sevdirmek, İslam’ın hakimiyeti için çok hayatidir. Yani en hayati konulardan bir tanesi. Üstad Mason olduğunda da, bu kişilerle bağlantı yapman alabildiğine rahat olur, alabildiğine kolay olur. Onun için 33 derece de mason olmayı bir nimet olarak görüyorum. Şimdi yine bu İtalyan locasına benim beratımı veren İtalyan mason locasına bağlı olan localar hakkında yine biraz bilgi vermeye devam edelim.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder