30 Eylül 2013

Hz Mehdi (as)'ın gelmesiyle muazzam bir nur,müthiş bir sevgi ve huzur yayılacak!

İyi niyetle sevgiyle her şey halledilir. Acayip bir karmaşa var, sanki çok zormuş gibi. Dünyayı kaç parçaya bölmüşler, ortalığı birbirine katmışlar. Dünya gibi silah stoku yapmışlar. Zehirli gazlar, adam kesme metotları. Ne gerek bu kadar rezalete? Ne kadar şeker insanlar, ne güzel varlıklar. Yazık, Nusayrilere de yazık, Alevilere de yazık, Sünnilere de yazık ne gerek var? Koskoca ülke, uçsuz bucaksız bomboş Suriye, kilometrelerce gidiyorsun bomboş. Boş yere!

Allah, ahir zamanın şiddetini göstermek için böyle bir görüntü meydana getiriyor. Bir süre sonra bu görüntü kalkacak, inşaAllah. Masonluk da devreye girecek, tapınak şövalyeleri de devreye girecek, gül-haçlar devreye girecek, derin dünya devleti devreye girecek. Müslüman alimlerin ileri gelenleri, Hıristiyan alemini ileri gelenleri, Musevi aleminin ileri gelenleri bir araya gelecekler ve dünyaya bir lider seçecekler, inşaAllah. Hepsinin ittifak edeceği bir lider. Bu işte Moşiyah olarak belirtilen Tevrat’ta geleceği dört bin yıl öncesinden bildirilen kişidir. Peygamberimiz (s.a.v)’in söylediği, İmam Hz. Mehdi (a.s). Onun gelmesiyle ortaya muazzam bir nur, müthiş bir sevgi ve huzur yayılacak. 60-70 sene sürecek ama yine çok iyi. 60-70 sene de değil aslında. 50 sene falan yani.

“Bu resim gerçek mi? Hocam 33 dereceden mason mu?” Tabii ki masonum. 33. dereceden masonum. Mason localarına, her yere şu an girme hakkım var. Amerika’daki localara, Avrupa’daki localara, her yerdeki localara girme hakkım var. Ve Üstad olarak girme hakkım var. Büyük Üstad olarak. Büyük Üstad olarak konferans verme, sohbet etme hakkım var. Tabii ki bu önemli bir şey. Mason olmadan ben oraya giremem. Mason konvanlarında, büyük konvanlarda konuşma yapamam. İllaki mason olmam gerekiyor. Gördüğün görüntü doğru, özetle.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder