11 Şubat 2013

Mehdiyet'i Bizim Dışımızda Anlatan Yok !


Mehdiyet’i bizim kadar çok anlatan dünyada kimse yok. Dünyada Mehdiyet’i bu kadar gündem yapan anlatan bizden başka hiç kimse yok. Sahte, deli Mehdiler de var, onların anlatması beklenir, değil mi? Çünkü Mehdiyet’i anlatacak ki Mehdilik ona gelsin. Anlatmıyorlar onlar da anlatmıyorlar. En fazla bizden alıntı yapıyorlar sahte Mehdiler de. Yani Mehdiyet’i anlatan bizim dışımızda yok. Böyle akılcı, delillere dayalı, doyurucu delillerle makul izah eden başka kimse yok. Varsa söylesinler. Dünya artık köy gibi, her yere ulaşılabiliyor.

 Hiçbir yerde bizim dışımızda Mehdiyet’i anlatan yok. Deccaliyete de bizim kadar dikkat çeken kimse yok. Ahir zaman alametlerini bizim kadar çok vurgulayan hiç kimse yok. Dünyada tekiz.Bakın altını çizerek bir daha söylüyorum;1300 seneden beri de böyle bir olay yok. İslam tarihinde de böyle bir olay yok. Yani Mehdiyet’i bu kadar kapsamlı anlatan, gece gündüz Hz. Mehdi (a.s)’dan bahseden, gece gündüz deccalden bahseden, gece gündüz ahir zaman alametlerinden bahseden, gece gündüz kıyametin yakın olduğundan bahseden hiç kimse yok, 1300 seneden beri ilk defa. İslam aleminde de yok şu an. Biz söylemesek Mehdiyet’i gömeceklerdi. Hz. İsa Mesih (a.s)’ı da gömeceklerdi kendi kafalarınca, Hz. Mehdi (a.s)’ı da gömeceklerdi. Biz bütün açıklığıyla, bütün güzelliğiyle, bütün ihtişamıyla Peygamberimiz (s.a.v)’in mucizelerini ortaya çıkarttık. Yüzlerce mucizeyi insanların gözünün önüne serdik. Hiç kimsenin bu tip bir atak yapmasına müsaade etmedik.

Bakın bir daha söylüyorum. 1300 yıldan beri, Peygamber Efendimiz (s.a.v) zamanının dışında Mehdiyet’i bu kadar kapsamlı anlatan bizden başka kimse olmadı. Bu kadar ısrarlı, dünya çapında bu kadar geniş, ısrarlı, detaylı, delillerle, bilimsel, akılcı olarak anlatan hiç kimse olmadı. Asrımızda da bizden başka yok. Bakın bir daha söylüyorum. Sahte Mehdilerin gece gündüz anlatması gerekiyor, değil mi? Çünkü Mehdiğini ilan edecek? Onların ilan etmeleri gerekiyor. Sahte Mehdiler ancak bizden alıntı yapabiliyorlar. Kısmen, bir parça alıntı yapıyor, işine gelen kısımları alıyor. Aklının ucundan bile geçmiyor. Alametleri fark etmek, bu alamet bu alamettir demek, bu alametleri belgelendirmek. Böyle bir özellik yok.





Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın   A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder