10 Şubat 2013

Filistin'de yapılacak;İman Hakikatlerinin ve Kuran Mucizelerinin Anlatılmasıdır!


 Birisine gidip “hadi kardeş olun” falan, olmaz. “Birlik beraberlik” olmaz. Adam “niye beraber olayım” der? Ne amaçla? Yani “bana bir çare göster” diyecek. Adam Darwinist, materyalist. Filistin’de Marksist çok fazla var. Karl Marks hayranı çok çok fazla. Neredeyse yarısıdır. Filistin Kurtuluş Örgütü, büyük bölümü komünist örgüttür, Marksist, Leninist. Onun için, “Müslümanlarla kardeş olalım” falan. Çok zor. İnanç ayrılığı var. Tamam, dost olur, arkadaş olur da o anlamda, fakat fikir bazında, siyasi sistem bazında, uygulamalar bazında, inanç bazında hiçbir şekilde kabul etmez. Filistin’de yapılacak; iman hakikatlerinin anlatılmasıdır, Kuran mucizelerinin anlatılmasıdır.

 Darwinizme, materyalizme karşı Yaratılış Atlaslarıyla gençler orada mücadele yapsalar, Filistin Kurtuluş Örgütü’nün kökünü kazırlar fikir olarak, düşünce olarak, konu biter. Ama oradaki hocalar da Darwinist, materyalistler. “Hem Müslüman’ız, hem Darwinistiz” diyorlar, karmakarışık bir yapı var. O yüzden birbirlerine bağlanamıyorlar. Ve müthiş bir ayrılık var. Zaman zaman da savaşıyorlar. İsrail’le savaşmadıklarında, çoğu zaman birbirleriyle savaştılar. Orada fikri çalışma gerekiyor. Darwinizme karşı fikri mücadele yapılması gerekiyor. Filistin’de Darwinizm en güçlü ideolojilerdendir. Materyalizm en güçlü ideolojilerdendir. Darwinist, materyalist düşünce yıkılmadan, hoca efendilerin gidip orada, “hadi ne duruyorsunuz, kardeş olun. Hep beraber birbirinize sarılın.” Bunu kimse dinlemez. Gidip bir PKK’lıya birisi dese ki, “git silahlarını bırak, kardeş ol, ananın çorbasını iç, babanın ekmeğini ye” falan, onları bayağı kızdırır. Çünkü sen onları ideolojik yönden eğitmemişsin, fikir olarak eğitmemişsin, yanlışlarını ona göstermemişsin, sadece “kardeş ol” diyorsun. Olmaz. “Hadi birleşelim” olmaz. Önce o inancın oturtulması lazım.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder