11 Şubat 2013

Hz Mehdi (as) İstanbul'u Manen Fethedecek !


Fatih Sultan Mehmet de Hz. Mehdi (a.s)’ı bekliyordu. Kanuni Sultan Süleyman da bekledi. Hepsi beklediler. İstanbul’u Hz. Mehdi (a.s) gelecek diye camilerle donattılar, saraylarla donattılar. İstanbul’u süslediler, hazırladılar Hz. Mehdi (a.s)’a ecdadımız. Tabii, her yerini yeşillendirdiler, süslediler. Fatih Sultan Mehmet’e dediler İstanbul’u fethederken: “Mehdi fethedecek İstanbul’u” dediler. Fatih Sultan Mehmet vazgeçti. Dedi: “Ben muhasarayı kaldıracağım.” Akşemseddin dedi ki: “Sen maddeten fethedeceksin, Hz. Mehdi’de manen fethedecek. Allah’ım mübarek etsin sana” dedi. Gününü, saatini de söyledi, “şu gün fethedeceksin” dedi. İnşaAllah. İstihareye yattı, istihareden kalkınca söyledi.

Fatih Sultan Mehmet de coştu tabii, maşaAllah. Akşemseddin evliya insandı. Bakın “Sen maddeten, Hz. Mehdi’de manen fethedecek. Sen İstanbul’u fethet” dedi. Fatih Sultan Mehmet,Hz. Mehdi (a.s)’a hazırlamak için İstanbul’u fethetti, Allah rızası için. Ulema, evliya biliyordu İstanbul’da Hz. Mehdi (a.s)’in çıkacağını. Hz. Mehdi (a.s)’in rahatça İstanbul’da faaliyet yapması için, en güç şartlarda ecdadımız İstanbul’u fethetmiştir. Sırf Hz. Mehdi (a.s)’in faaliyetine zemin hazırlamak için,Hz. Mehdi (a.s)’a öncülük etmiştir.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın  A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder